Find vej: Forside » Artikler » Kongelige Cupcakes

Kongelige Cupcakes

Lagt på find-bager.dk den 13-01-2012 af bakerMaster

Der er sendt bud efter smagfulde lækkerier fra Agnes Cupcakes, når Dronning Magrethe på lørdag afholder hendes 40 års regentjubilæum I DRs koncerthus. Det eksklusive cupcake-bageri leverer nemlig 2000 cupcakes, udviklet specielt til Kongehuset i anledningen af den store dag.

Agnes Cupcakes har sammen med tidligere Noma souchef Søren Westh , udviklet den særlige opskrift, der skal behage de royale smagsløg.

Resultatet blev en dyb mørk kvalitetschokolade med kaffecreme og en matchende friskrørt frosting, drysset med hindbær og en pink stjerne på toppen. Navnet på hofretten er Queens Delight, og smagen beskrives som udsøgt og intens.

Queens Delight serveres til festforestillingen, der foregår I DRs Koncertsal på lørdag, hvor regentparret og de mange hundrede gæster kan nyde den kongelige kreation. Her vil den blive serveret på høje cupcake-tårne, designet af danske Johannes Torpe Studios.

For at fejre Dronningen, og give danskerne muligheden for at få en bid af den royale kage, er Queens Delight også at finde i Agnes Cupcakes butikkerne fra fredag morgen og de næste to uger frem.